Procediment de compra

L’Usuari, per accedir als serveis o productes oferts per la Titular, s’haurà de donar d’alta a través del lloc Web mitjançant la creació d’un compte d’usuari. Per això, l’Usuari haurà de proporcionar de manera lliure i voluntària les dades personals que li seran requerides, les quals es tractaran conforme allò dispost en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

L’Usuari escollirà un nom d’usuari i una contrasenya, comprometent-se a fer un us intel·ligent d’aquests i no posar-los a disposició de tercers, així com comunicar a la Titular la pèrdua o robatori d’aquests o del possible accés d’un tercer no autoritzat, de manera que aquest procedeixi al bloqueig immediat.

Preus

Els preus de la Web figuren en euros (€) i inclouen l’IVA.

Formes de pagament

  • Targeta de crèdit/dèbit (sense recàrrec)
    Els pagaments es realitzen a través d’un TPV Virtual segur. Les dades de la seva targeta no es recopilen per part de la Titular ni de cap sistema accessori i viatgen sempre encriptades. És imprescindible disposar del PIN per a compres amb targeta.
  • PayPal (sense recàrrec)
    Els pagaments també es poden realitzar a través d’un compte autentificat de PayPal. L’empresa PayPal és l’encarregada de mantenir segures les seves dades.

Cursos en línia

El pagament de l’import del curs suposa la inscripció a aquest. L’Usuari disposarà d’un període de cancel·lació que variarà depenent del curs que s’hagi inscrit. Per saber les condicions específiques de cancel·lació de cada curs, mirar la pàgina explicativa del curs corresponent.

Esdeveniments presencials

En el cas d’esdeveniments presencials, es realitzarà el pagament íntegre a través de la Web. En cas d’anul·lar assistència fins a 10 dies abans, es retornarà el 100% de l’import. En cas d’anul·lar assistència amb menys de 10 dies d’antelació per a la data de realització del curs, es retornarà el 50% de l’import.

Enviaments

Els enviaments es realitzen a través de l’empresa Packlink (www.packlink.es) i el temps d’enviament dependrà del tipus d’enviament escollit (normal/exprés).

Tarifes d’enviament

Península: 4,90 € per a enviaments normals / 6,90 € per a enviaments express.
Balears: 6,90 € per a enviaments normals.
Per a compres superiors a 100 €, les despeses d’enviament són gratuïtes.

Condicions:

Els enviaments es realitzen a través de l’empresa Packlink (www.packlink.es) i el temps d’enviament dependrà del tipus d’enviament escollit (normal/exprés).

Totes les despeses d’enviament inclouen l’IVA però cap altre impost, taxa o recàrrec.

S’entén com enviament el lliurament dels productes a domicili o adreça especificada pel client durant el procés de realització de la comanda, limitant com a zones d’entrega les esmentades més amunt.

Canvis i devolucions:

Si no ha quedat satisfet/a amb la compra, té un termini de 15 dies naturals per efectuar la devolució a partir de la data de recepció de la comanda, només cal que ens ho notifiqui amb un correu electrònic a info@iogaacasa.cat indicant les dades necessàries per identificar la compra.

Els canvis i les devolucions aniran a càrrec del client excepte en aquells casos que el producte sigui defectuós o no s’ajusti a la referència comprada. En aquests casos serà la Titular qui es farà càrrec de la gestió i les despeses associades a la devolució i/o al canvi.