T’agradaria aprendre ioga amb unes bases sòlides i segures?

Al curs Bases del ioga t’ensenyaré com executar de manera correcta les posicions més usades en ioga, corregint els errors típics i obtenint el màxim benefici de cadascuna d’elles.

Al llarg de 12 setmanes aprendràs les bases del ioga i aconseguiràs instaurar la seva pràctica en el teu dia a dia.

Gràcies al contingut estructurat de manera progressiva i detallada, aquest curs és adequat per a persones principiants sense coneixements de ioga.

Les explicacions tècniques i precises fan que sigui un curs altament recomanables per a practicants habituals que vulguin millorar la seva tècnica d’alineació i per a practicants esporàdics que volen instaurar la pràctica del ioga en el seu dia a dia.

A través de vídeos tècnics, rutines de ioga, apunts per escrit i sessions en directe, et submergiràs en els coneixements més fonamentals i necessaris del ioga, i obtindràs tot allò que necessites per poder realitzar una pràctica diària breu que ajudi a millorar el teu estat físic i mental, aconseguint mantenir un nivell de benestar.

Vols saber com és el curs?

Aquest curs és per a tu si…

  • Vols que el ioga formi part de la teva vida.
  • Vols aprendre a ajustar les asanes més usades en ioga de manera correcta.
  • Vols aprendre a crear les teves pròpies seqüències de ioga.
  • Vols sentir-te millor físicament, mentalment i espiritualment.
  • Vols aprendre tècniques de respiració que et seran altament útils per al teu dia a dia.
  • Vols viure amb més plenitud, alegria, tranquil·litat i energia.

Què obtinc si m’inscric al curs?

+70 vídeos

12 sessions tècniques d’uns 45′ de durada on t’explicaré com alinear correctament cada grup d’asanes.

+50 seqüències d’uns 15′ de durada per aplicar els conceptes apresos i practicar cada dia.

Apunts per escrit

Cada mòdul incorpora un document PDF amb tota la informació tècnica per escrit.

Suport constant

Estaré a la teva disposició a través de diferents canals (correu electrònic, grup de Facebook i video-trucades) per resoldre tots els teus dubtes i per animar-te a aconseguir l’objectiu #iogacadadia.

Formar part de la comunitat

En inscriure’t al curs, començaràs a formar part de la comunitat Ioga a casa, on podràs compartir aprenentatges, èxits, avenços i dubtes amb la resta de companys.

Practica quan vulguis
i des d’on vulguis

Podràs accedir als continguts del curs quan vulguis i des d’on vulguis, amb el teu usuari.

La metodologia Ioga a casa et permet practicar alt eu propi ritme, sense necessitat de desplaçar-te ni d’invertir grans quantitats de temps.

Sessions en directe

Cada 15 dies t’oferiré l’oportunitat d’assistir a una sessió en directe on em podràs exposar dubtes que t’hagin sorgit durant la pràctica. També podré corregir l’alineació de les asanes que vagis aprenent.

2 setmanes de prova

Quan t’inscriguis al curs, tindràs 2 setmanes de prova durant les quals podràs cancel·lar la subscripció en qualsevol moment, sense més complicacions.

9 mesos d’accés

El curs està pensat per realitzar-se en 3 mesos, però tindràs accés durant 6 mesos més per poder repassar continguts i tornar a realitzar continguts i tornar a realitzar les pràctiques. El temps és limitat per animar-te a seguir el ritme marcat, el qual és garantia d’èxit per l’objectiu #iogacadadia.

Quin material necessito per realitzar el curs?

Els suports de ioga t’ajudaran a adaptar la pràctica a les teves necessitats i al teu nivell. Es tracta d’uns materials creats pel professor B.K.S. Iyengar en la seva recerca d’un estil de ioga terapèutic, progressiu i apte per a tots els cossos. Et recomano disposar d’uns suports bàsics, que tot i no ser imprescindibles, et seran de gran ajuda:


Si t’inscrius al curs, gaudiràs d’un 10% de descompte en tot el material de la botiga.

Et queden dubtes?