Aquesta és la història de com vam aprofitar un moment difícil per fer créixer un gran hàbit. Vols saber-ne més?

Ioga de confinament és un curs nascut durant el confinament a causa del Covid-19, amb  l’objectiu d’apropar la pràctica del ioga a les cases de la gent. La intenció és aprofitar aquest confinament forçós per crear un nou hàbit, i mantenir-lo al finalitzar l’aïllament. A través d’un programa pedagògic preparat a consciència, es pretén millorar la mobilitat, força, flexibilitat i consciència corporal. Vols saber què vam aprendre durant aquestes 10 sessions?

No trobes el moment ni la manera de mantenir la teva pràctica de ioga? Et presento el curs Ioga per al dia a dia, pensat per a persones amb coneixements bàsics de ioga o d’altres disciplines corporals (com la dansa o el pilates). Durant 9 setmanes estaré al teu costat entregant-te dos vídeos setmanals que podràs fer i re-fer tants cops com desitgis.

10 vídeos on podràs introduir-te en el món d’un ioga integral, conscient i pacient!

Amb un total de 10 sessions, podràs aprendre, mantenir i millorar el teu nivell de ioga. L’objectiu principal és mobilitzar el cos i prendre consciència dels nostres hàbits, a la vegada que desmuntar mites relacionats amb la pràctica del ioga i amb allò que creiem que és el ioga.

Objectiu: fer que el ioga t’ajudi a re-connectar amb una consciència corporal potser adormida.

L’objectiu d’aquest curs és guiar-te perquè tornis a ser el propietari del teu cos, i que aprenguis a interpretar les sensacions físiques des d’un punt de vista ampli. Mobilitzar, enfortir, tonificar, estabilitzar, estirar, equilibrar, compensar… Son paraules que t’acompanyaran al llarg d’aquestes sessions.

Vols saber com és el curs?

Aquest curs és per a tu si…

  • Vols aprofundir en el coneixement del teu cos.
  • Tens obligacions que et dificulten assistir a classes de ioga presencials.
  • Vols descobrir noves seqüències de ioga per treballar objectius concrets.
  • Vols dedicar una estona al teu benestar, tant físic com mental i espiritual.
  • Vols conèixer com el ioga et pot ajudar a viure més plenament i a augmentar l’energia.

Què obtinc si m’inscric al curs?

38 vídeos

38 seqüències de ioga de 40′ de durada cadascuna. En cadascuna treballaràs un objectiu concret.

Seqüències per escrit

Cada mòdul incorpora un document PDF amb les seqüències en imatges.

Suport constant

Estaré a la teva disposició a través de diferents canals (correu electrònic, grup de Facebook, Instagram i video-trucades) per resoldre tots els teus dubtes i per animar-te a aconseguir l’objectiu #iogacadadia.

Formar part de la comunitat

En inscriure’t al curs, començaràs a formar part de la comunitat Ioga a casa, on podràs compartir aprenentatges, èxits, avenços i dubtes amb la resta de companys.

Practica quan vulguis
i des d’on vulguis

Podràs accedir als continguts del curs quan vulguis i des d’on vulguis, amb el teu usuari.

La metodologia Ioga a casa et permet practicar al teu propi ritme, sense necessitat de desplaçar-te ni d’invertir grans quantitats de temps.

Prioritat i descomptes

En els nous cursos i tallers presencials.

1 setmana de prova

Quan t’inscriguis al curs, tindràs 1 setmana de prova durant la quala podràs cancel·lar la subscripció en qualsevol moment, sense més complicacions.

1 any d’accés

El curs està pensat per realitzar-se en poques setmanes, però tindràs accés durant 1 any per poder repassar continguts i tornar a realitzar les pràctiques. El temps és limitat per animar-te a seguir el ritme marcat. Està comprovat que com més temps tenim, més s’allarga una tasca.

Quin material necessito per realitzar el curs?

Les sessions d’aquest curs estan pensades per poder-se realitzar en qualsevol lloc, sense necessitat de disposar de suports. L’únic suport que podríem considerar imprescindible és l’estoreta. També pot ser útil tenir a prop un parell de blocs i una manta.


Si vols obtenir el material a la botiga de Ioga a casa, t’oferim preus molt ajustats. Si tens dubtes sobre quin material s’adapta més a les teves necessitats, posa’t en contacte amb mi.

Et queden dubtes?