Saps tot el que pot fer per tu la pràctica regular de ioga?

Ioga per al dia a dia és un curs pràctic pensat per acompanyar-te en l’objectiu de practicar ioga de manera regular. Està pensat per a persones amb poc temps lliure i moltes obligacions, però amb ganes de dedicar-se unes estones per a elles mateixes. T’hi sents identificada? Mira què et proposo:

No trobes el moment ni la manera de mantenir la teva pràctica de ioga? Et presento el curs Ioga per al dia a dia, pensat per a persones amb coneixements bàsics de ioga o d’altres disciplines corporals (com la dansa o el pilates). Durant 9 setmanes estaré al teu costat entregant-te dos vídeos setmanals que podràs fer i re-fer tants cops com desitgis.

18 vídeos on podràs aprendre, mantenir i millorar el teu nivell de ioga!

Amb un total de 18 vídeos, podràs aprendre, mantenir i millorar el teu nivell de ioga. La dificultat de les sessions va en augment de manera progressiva, començant amb seqüències bàsiques fins aconseguir realitzar asanes de nivell intermedi.

Objectiu: animar-te a practicar ioga al menys dos cops per setmana, i si és possible, cada dia!

L’objectiu d’aquest curs és ajudar-te a practicar ioga al menys dos dies a la setmana i animar-te a establir una rutina diària de pràctica, ni que sigui de 10 minuts!

Vols saber com és el curs?

Aquest curs és per a tu si…

  • Vols practicar ioga però disposes de poc temps.
  • Tens obligacions que et dificulten assistir a classes de igoa presencials.
  • Vols descobrirnoves seqüències de igoa per treballar objectius concrets.
  • Vols dedicar una estona al teu benestar, tant físic com mental i espritual.
  • Vols conèixer com el ioga et pot ajudar a viure més plenament, a reduir l’estrés i augmentar l’energia.

Què obtinc si m’inscric al curs?

18 vídeos

18 seqüències de ioga agrupades en 9 mòduls o setmanes. En cadascuna treballaràs un objectiu concret.

Seqüències per escrit

Cada mòdul incorpora un document PDF amb les seqüències en imatges.

Suport constant

Estaré a la teva disposició a través de diferents canals (correu electrònic, grup de Facebook i video-trucades) per resoldre tots els teus dubtes i per animar-te a aconseguir l’objectiu #iogacadadia.

Formar part de la comunitat

En inscriure’t al curs, començaràs a formar part de la comunitat Ioga a casa, on podràs compartir aprenentatges, èxits, avenços i dubtes amb la resta de companys.

Practica quan vulguis
i des d’on vulguis

Podràs accedir als continguts del curs quan vulguis i des d’on vulguis, amb el teu usuari.

La metodologia Ioga a casa et permet practicar alt eu propi ritme, sense necessitat de desplaçar-te ni d’invertir grans quantitats de temps.

Sessions en directe

Cada 15 dies t’oferiré l’oportunitat d’assistir a una sessió en directe on em podràs exposar dubtes que t’hagin sorgit durant la pràctica. També podré corregir l’alineació de les asanes que vagis aprenent.

2 setmanes de prova

Quan t’inscriguis al curs, tindràs 2 setmanes de prova durant les quals podràs cancel·lar la subscripció en qualsevol moment, sense més complicacions.

6 mesos d’accés

El curs està pensat per realitzar-se en 2 mesos, però tindràs accés durant 4 mesos més per poder repassar continguts i tornar a realitzar les pràctiques. El temps és limitat per animar-te a seguir el ritme marcat. Està comprovat que com més temps tenim més s’allarga una tasca.

Quin material necessito per realitzar el curs?

Les sessions d’aquest curs estan pensades per poder-se realitzar en qualsevol lloc, sense necessitat de disposar de suports. L’únic suport que podríem considerar imprescindible és l’estoreta. També pot ser útil tenir aprop un parell de blocs i una manta.


Si vols obtenir el material a la botiga de Ioga a casa, t’oferim preus molt ajustats. Si tens dubtes sobre quin material s’adapta més a les teves necessitats, posa’t en contacte amb mi.

Et queden dubtes?